المقادير
5 بيضات
1 وربع كوب سكر
1ونص كوب دقيق
1 م بكينج بودر
1 م فانيليا
2 باكو جيلى فراوله
موز او اة فاكهه تحبيها
الطريقة
نضرب البيض والسكر والفانيليا
نضيف الدقيق والبيكنج بودر
نكون مجهزين صينيه مدهونه بسمنه ودقيق ونصب فيها الكيكه
نكون مسخنين الفرن وندخلها ومنفتحش عليها قبل نص ساعه ونسيبها لحد ما تستوى
ودى بعد ما خرجت من الفرن
فى نفس الصينيه نقطع الموز او اى فاكهه
نحضر باكو جيلى ونصبه على الموز وندخلها التلاجه تجمد وده بعد ماجمد
نحط عليه الكيكه ونحضر باكو الجيلى التانى ونصبه عليها
وندخلها التلاجه تانى لتانى يوم
بعد كده نسخها على اقل شعله فى النار دقيقتين بس عشان نقلبها